Sedmero plastových panen - Bc. Koláček, Martin (E-knihy jedou, 2013)
Spisovatel sci-fi a humorné literatury Martin Koláček přichází se sbírkou svých nejlepších povídek z posledních let, v nichž se pouští i do, pro sebe neobvyklých, žánrů, jako je městská fantasy či detektivka. Užijte si 19 povídek, které vás napnou, dojmou i rozchechtají.