Skrytá tvář českých dějin : mýty a realita osudových okamžiků - Bauer, Jan, 1945- (Český čas, 2014)
Práce sleduje období od nejstarších dob, přes středověk a raný novověk až do 20. století, zaobírá se málo známými příběhy a událostmi českých dějin.