Siddha vidjá - Krutina, Jiří (Nakladatelství NOOS s.r.o., 2013)
V tomto pojednání shrnuji své poznatky a postřehy z praxe pro potřeby duchovních praktiků. Své postřehy z duchovní praxe současně zasazuji do již známého rámce starobylé duchovní tradice, s níž jsou mé zkušenosti v naprosté duchovní rezonanci. K existujícím zdrojům jsem se dostal v okamžiku jejich vlastního vnitřního rozpoznání a znovu uvědomění. To uvádím pro ty, kdo potřebují potvrzení existující duchovní autoritou. Konečnou autoritou těchto původních tantrických písem je Bhajrava.Vzhledem k obsahu se jedná o text určený spíše pokročilým duchovním praktikům, neboť předpokládá nezbytnou znalost základních aspektů duchovního života a zejména pravidelnou duchovní praxi na podkladě dosaženého poznání sebe sama v Já. Text se řadí svým obsahem a způsobem podání spíše do tanter.Samozřejmě si nemyslím, že jsem téma nemohl vyložit lépe, ale zkrátka se svými omezenými schopnostmi jsem se snažil podělit o postřehy z duchovního života čistě z radosti ducha samého. Nechť jsou k užitku všem, kteří je shledají využitelné ve své praxi na cestě k Bohu.