Co potřebujete vědět o mužích, abyste je mohly milovat i nenávidět - Radačičová, Adriana, 1953- (Petrklíč, 2013)
Autorka v knize píše o mužích a vztazích, které s ženami navazují. Mluví se zde také o různých typech mužů vhodných, i těch nevhodných pro dlouhodobější vztah. V závěru je sice poněkud méně, ale přece řeč i o ženách. Jsou zde také nastíněny různé typy žen. Některé z nich jsou dobré, jiné méně, či vůbec pro partnerský vztah.