Dětská ilustrovaná bible : Starý a Nový zákon - Eislerová, Jana, 1942- (První čtení s poučením (Fragment), 2013)
Souborné vydání dvou dříve samostatně vydaných knih "Biblické příběhy" v převyprávění Jany Eislerové a "Ježíš a jeho příběh" v převyprávění Martiny Drijverové. Nejznámější příběhy ze Starého i Nového zákona jsou upraveny pro mladší děti a doprovázeny velkým množstvím pestrobarevných ilustrací.