Číňan - Mankell, Henning, 1948-2015 (Krimiromán, 2011)
Jedna malá, takřka idylická ves na severu Švédska je hrozivě opuštěná a klidná, není to ale uklidňující klid co přivede náhodného fotografa k místním domkům, naopak, je to cosi velmi zneklidňujícího.