Co dělat, aby nám bylo hezky - Hochmannová, Jana, 1962- (Plot, 2013)
Meditace má příznivý vliv na imunitní systém a na některé mozkové funkce: lze tak snížit produkci adrenalinu, stimulovat kardiovaskulární funkce, krevní tlak i tep. Meditačními technikami se dá léčit deprese, sociální fobie, stavy úzkosti, ale i nádorová onemocnění. Autorka nabízí meditace pro různé situace v životě: meditace jsou uvozeny typickými situacemi, následuje popis techniky zakončený mantrou pro daný okamžik.