Lovci monster. - Correia, Larry, 1977- (Fantom Print, 2013)
Earl Harbinger, výkonný ředitel Lovců monster s.r.o., má tajemství, se kterým se musí o každém úplňku zamykat do cely, jinak by sežralo každého na potkání. Ale zatímco ostatní vlkodlaci jsou lovnou zvěří, Earlovi vláda udělila výjimku, a protože to byla federální vláda, nebylo to zadarmo. Ve druhé světové válce, Vietnamu i na místech, o kterých spořádaní američtí občané nikdy neslyšeli, pak musel on a jemu podobní dokazovat, že si důvěru strýčka Sama opravdu zaslouží. Práce pro vládu, armádu nebo CIA Earl vždy považoval za nutné zlo, ale když se mu ozve bývalý řídící důstojník s tím, že do Ameriky přicestoval jeho starý nepřítel, vlkodlak z KGB proslulý svou brutalitou, neváhá ani na okamžik. V odlehlých lesích Michiganu se toho však děje mnohem víc, než se na první pohled zdá. Se soumrakem začíná poslední lov a v cestě mu stojí jen hrstka místních, spousta zbraní a Earl Harbinger, který tvrdohlavě odmítá převalit se na záda a hrát mrtvého. Nakladatelská anotace.