Bílá cesta - Flewelling, Lynn, 1958- (Fantom Print, 2013)
Pátá kniha fantasy série Noční běžci. Zhýralí šlechtici, prvotřídní špehové a nejnepravděpodobnější hrdinové - Alek a Seregil - přežili vyhnanství, zradu i černou magii, ale cesta, která leží před nimi, je ta nejnebezpečnější, po jaké kdy putovali.