Mystická náhoda, díl 3 - Garguláková, Dana (E-knihy jedou, 2014)
Na začátku třetího pokračování románu Mystická náhoda jede zdrcená Irča s Honzou oznámit rodičům do Švýcarska, že jejich syn zemřel. Zde je však čeká obrovské překvapení a následuje hned další, ještě větší. Zoufalství z nastalé situace nebere konce. Co je horšího, než to, když milovaná osoba dá přednost někomu jinému? Madelaine nesnese prohru, a tak, přestože by se mohlo zdát, že zápolení je u konce, opak je pravdou. Boj s duchy o záchranu drahocenné sošky boha Re pokračuje…