52 změn : drobná změna každý týden z vás za rok může udělat produktivnější a spokojenější osobnost - Babauta, Leo (Blue Vision, 2013)
Autor předkládá 52 změn k prozkoumání sebe sama, tipy ke zvládnutí stresu, metody ke zlepšení života.