MANTRY – Krása citu - Dvořáček, Přemysl (Na-Ra, 2014)
Titul MANTRY – Krása citu je součástí souboru na téma – učení s láskou. Mantry v titulu vyjadřují harmonii a souznění slov o různé délce textu. Podstata krásy mantry je ve vnímání prožitku citu v mysli. Harmonie mantry postupně zraje v mysli a probíhá neustále při každém opakovaném čtení. Při čtení mantry se nechte unášet pouze svým citem.