Muž sedmi sester - Havlíček, Jaroslav (Jonathan Livingston, 2014)
Brilantní vtip na 174 stranách, s geniální pointou vyprávěný geniálním vypravěčem. Od Jaroslava Havlíčka zná snad každý Petrolejové lampy knihu a pochopitelně film s uhrančivým Petrem Čepkem, většina zná Helimadoe, také spíš tu zfilmovanou. Muže sedmi sester málokdo. Je to rukopis nalezený v Havlíčkově pozůstalosti, který vyšel pouze jednou, na konci devadesátých let. Emil Škvor měl štěstí nebo smůlu, že se narodil tatínkovi, který byl uznávaný šprýmař a vypravěč v městečku a širokém okolí. Emil měl jedinou ambici svého zesnulého tatínka ve vtipu předběhnout a snažil se to udělat s matematickou přesností. Jeho vtip vyžadoval ukázat se jako neúnavný milenec, skvělý vypravěč, být tak trochu otrlý ve výběru milenek a hlavně naprosto a dokonale přesný.