Ve stínu zločinu - Kýr, Karel (E-knihy jedou, 2014)
Dvě sestry, jedna blondýnka, druhá bruneta, jedna vzorná, druhá... řekněme... méně. Setkávají se u soudu mafiánského bosse. Teď je ten správný čas, aby Jana, milenka zavřeného bosse, unikla z vlivu mafie. Jenže stíny minulosti ji stále provázejí.