Naučme se hospodařit : finanční gramotnost pro 1. stupeň ZŠ - Šulc, Petr, 1961- (Pierot, 2014)
Příručka finanční gramotnosti pro děti z 1. stupně ZŠ, kterou využijí zejména učitelé matematiky nebo na hodiny vzdělávacího programu Člověk a jeho svět (oblast financí).