Zvláštní problém Františka S. : [deník našeho Františka sepsaný jeho kámošem houbařem] - Šabach, Petr, 1951-2017 (Paseka, 2007)
Příběh dvou kamarádů, kteří se díky náhodě dostanou do jiného světa a ten jim pomáhá alespoň na chvíli se odpoutat od složité a nepřátelské reality.