Gastronomické záhady aneb Pohledy do historie kuchařského umění : 120 historických i moderních kuchařských receptů /
Hlavní autor: | Linhart, Antonín T. |
---|---|
Další autoři: | Zhoř, Pavel |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Public History,
1994
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dospělé oddělení
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
231130003785 | 59946 | 641.5 59946 (skladová) |
novinky :-) | Dostupné | 12x |