Bible kuchařského umění : podrobný průvodce 250 kuchařskými postupy /
Hlavní autor: | Wolf-Cohen, Elizabeth |
---|---|
Další autoři: | Stařecká, Erika |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Svojtka & Co.,
2004
|
Vydání: | České 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
231130081377 | 81377 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 22x |