Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy /

Kuchařka seznamuje s třiceti druhy celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen a s rozmanitými možnostmi jejich kuchyňské úpravy.

Hlavní autor: Jarolímková, Stanislava, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Motto, 2007
Vydání: Vydání druhé, přepracované a doplněné, V nakladatelství Motto první
Edice: Rádce (Motto)
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělé oddělení

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
231130087014 87014 641.5 (neuvedeno) Dostupné 22x