Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy /
Kuchařka seznamuje s třiceti druhy celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen a s rozmanitými možnostmi jejich kuchyňské úpravy.
Hlavní autor: | Jarolímková, Stanislava, 1947- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Motto,
2007
|
Vydání: | Vydání druhé, přepracované a doplněné, V nakladatelství Motto první |
Edice: |
Rádce (Motto)
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dospělé oddělení
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
231130087014 | 87014 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 22x |