Citace podle APA
Sedláčková, H., & Otoupal, P. (2004). Technologie přípravy pokrmů: Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy (3., přeprac. vyd.). Praha: Fortuna.
Styl ChicagoSedláčková, Hana, and Pavel Otoupal. Technologie Přípravy Pokrmů: Učebnice Pro Střední Odborná Učiliště, Učební Obory Kuchař-kuchařka, Kuchař-číšník, číšník-servírka, a Pro Hotelové školy. 3., přeprac. vyd. Praha: Fortuna, 2004.
Citace podle MLASedláčková, Hana, and Pavel Otoupal. Technologie Přípravy Pokrmů: Učebnice Pro Střední Odborná Učiliště, Učební Obory Kuchař-kuchařka, Kuchař-číšník, číšník-servírka, a Pro Hotelové školy. 3., přeprac. vyd. Praha: Fortuna, 2004.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..