Technologie přípravy pokrmů. učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / 1. :
Hlavní autor: | Sedláčková, Hana |
---|---|
Další autoři: | Otoupal, Pavel |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Fortuna,
2004
|
Vydání: | 3., přeprac. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
231130089111 | 89111 | SK 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 4x |