|
|
|
|
LEADER |
01752nam a22004693i 4500 |
001 |
85176 |
003 |
CZ PrSKC |
005 |
20210211092144.0 |
007 |
ta |
008 |
201217s2020 xr a e 001 0 cze d |
020 |
|
|
|a 9788073356446
|q (vázáno)
|
040 |
|
|
|a CBA001
|b cze
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h eng
|
044 |
|
|
|a xr
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 641.55
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (083.12)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Nosrat, Samin,
|d 1979-
|7 pna20211098069
|4 aut
|9 931516
|
240 |
1 |
0 |
|a Salt, fat, acid, heat.
|l Česky
|
245 |
1 |
0 |
|a Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit /
|c napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan
|
250 |
|
|
|a Vydání první
|
264 |
|
1 |
|a Voznice :
|b Leda,
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 469 stran :
|b ilustrace ;
|c 29 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Přeloženo z angličtiny
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii a rejstřík
|
650 |
0 |
7 |
|a jídla
|7 ph114847
|9 176866
|
650 |
0 |
7 |
|a gastronomie
|7 ph120473
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|9 192177
|
655 |
|
7 |
|a kuchařské recepty
|7 fd132687
|9 192032
|
700 |
1 |
|
|a MacNaughton, Wendy
|4 ill
|
700 |
1 |
|
|a Pollan, Michael,
|d 1955-
|7 osa2013769735
|4 aui
|9 812440
|
700 |
1 |
|
|a Hesounová, Alžběta
|7 jn20010310150
|4 trl
|9 145018
|
700 |
1 |
|
|a Hesounová, Vlasta
|7 jn20010309658
|4 trl
|9 144655
|
910 |
|
|
|a SVG503
|
942 |
|
|
|2 ddc
|c KN
|
999 |
|
|
|d 85176
|
993 |
|
|
|0 0
|1 231130110131
|2 ddc
|4 0
|6 641_500000000000000
|7 0
|9 127519
|a 418.00
|b 0
|c 110181
|d 2021-02-09
|e 2
|f DOSP
|g 641.5
|h 598.00
|i 1
|l DOSP
|m 2
|q 2021-12-02
|r 2021-09-30
|s 2021-09-30
|t 5
|w 2021-02-09
|y KN
|