Cover not available
Hodnocení knihy Náhled e-knihy:

Epub
Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š /

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí...

Celý popis

Série: Jak se vařívalo dříve a jak dnes, část 4
Hlavní autor: Vašák, Jaroslav
Médium: Elektronická kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Viking, 2015
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře