Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně /
Autor: Procházková, Kamila
Vydáno: (2021)


Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?
Domácí špajzka /
Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Procházková, Kamila |
---|---|
Médium: | Elektronická kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2019
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně /
Autor: Procházková, Kamila
Vydáno: (2021) -
Sušíme doma /
Autor: Molinová, Alena
Vydáno: (2023) -
Vyváženě : 108 receptů od nutričních terapeutek Nehladu /
Autor: Jakešová, Andrea, 1993-
Vydáno: (2022) -
Jak svět doopravdy funguje /
Autor: Smil, Vaclav, 1943-
Vydáno: (2023) -
Nápady na dárky z mojí kuchyně : co nám nabízí příroda a zahrada /
Vydáno: (2015)