Bible domácího pečení /

Škála receptů: rychlé chleby, muffiny, bochánky, bagely, preclíky, chlebové placky, pizza, focaccia, ciabatta, bílý toastový chléb, rozinkové šneky, žemličky, celozrnné veky, bagety, francouzský chléb, pugliese, žitný a tradiční chléb, briošky, challa, panettone, bábovky.

Hlavní autor: Beranbaum, Rose Levy, 1944-
Další autoři: Witschonke, Alan, 1953-, Brabcová, Blanka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2014
Vydání: Vyd. 2.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělé oddělení

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
231130102651 102651 641.5 (neuvedeno) Dostupné 7x