Bible domácího pečení /

Škála receptů: rychlé chleby, muffiny, bochánky, bagely, preclíky, chlebové placky, pizza, focaccia, ciabatta, bílý toastový chléb, rozinkové šneky, žemličky, celozrnné veky, bagety, francouzský chléb, pugliese, žitný a tradiční chléb, briošky, challa, panettone, bábovky.

Hlavní autor: Beranbaum, Rose Levy, 1944-
Další autoři: Witschonke, Alan, 1953-, Brabcová, Blanka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2014
Vydání: Vyd. 2.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Škála receptů: rychlé chleby, muffiny, bochánky, bagely, preclíky, chlebové placky, pizza, focaccia, ciabatta, bílý toastový chléb, rozinkové šneky, žemličky, celozrnné veky, bagety, francouzský chléb, pugliese, žitný a tradiční chléb, briošky, challa, panettone, bábovky.
Popis jednotky: Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
Fyzický popis: 727 s., [32] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 24 cm
ISBN: 978-80-249-2666-7