Bible domácího pečení /
Škála receptů: rychlé chleby, muffiny, bochánky, bagely, preclíky, chlebové placky, pizza, focaccia, ciabatta, bílý toastový chléb, rozinkové šneky, žemličky, celozrnné veky, bagety, francouzský chléb, pugliese, žitný a tradiční chléb, briošky, challa, panettone, bábovky.
Hlavní autor: | Beranbaum, Rose Levy, 1944- |
---|---|
Další autoři: | Witschonke, Alan, 1953-, Brabcová, Blanka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2014
|
Vydání: | Vyd. 2. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Škála receptů: rychlé chleby, muffiny, bochánky, bagely, preclíky, chlebové placky, pizza, focaccia, ciabatta, bílý toastový chléb, rozinkové šneky, žemličky, celozrnné veky, bagety, francouzský chléb, pugliese, žitný a tradiční chléb, briošky, challa, panettone, bábovky. |
---|---|
Popis jednotky: |
Terminologický slovník Obsahuje rejstříky |
Fyzický popis: |
727 s., [32] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 24 cm |
ISBN: |
978-80-249-2666-7 |