Prostřeno na Podkarpatské Rusi /

Výběr kuchařských receptů podkarpatské kuchyně, některé tradiční zvyky a obřady spojené s jídlem. Osobní vzpomínky vypovídající něco zajímavého o pokrmech, jejich původu a konzumaci

Hlavní autor: Březinová, Dagmar, 1948-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Společnost přátel Podkarpatské Rusi, 2015
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělé oddělení

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
231130102963 102963 641.56 (neuvedeno) Dostupné 1x