

Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?
Kuchařka při onemocnění žaludku /
Zásady dietního stravování a recepty na přípravu jídel při onemocnění žaludku a dvanáctníku. Základní informace o projevech nemoci žaludku a preventivních opatřeních. Přehled potravin, které dráždí žaludeční sliznici, doporučený způsob přípravy jídel. Následují předpisy pro dvě osoby na přípravu pol...
Hlavní autor: | Havlová, Vladimíra |
---|---|
Další autoři: | Wohl, Petr, 1970- |
Médium: | Elektronická kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Vyšehrad,
2019
|
Vydání: | Vydání třetí |
Edice: |
Vaříme s dietní sestrou
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Zásady dietního stravování a recepty na přípravu jídel při onemocnění žaludku a dvanáctníku. Základní informace o projevech nemoci žaludku a preventivních opatřeních. Přehled potravin, které dráždí žaludeční sliznici, doporučený způsob přípravy jídel. Následují předpisy pro dvě osoby na přípravu polévek, pokrmů z hovězího, vepřového, drůbežího masa, ryb, těstovin a rýže, zeleniny, příloh, salátů, sladkých jídel, moučníků, dezertů, pomazánek a nápojů. U každého receptu je uvedena energetická hodnota jedné porce v kcal i kJ, obsah tuku, bílkovin a sacharidů. |
---|---|
Fyzický popis: |
104 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
ISBN: |
9788076010949 |