Cover not available
Hodnocení knihy Náhled e-knihy:

PDF
Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?

Kuchařka při onemocnění žaludku /

Zásady dietního stravování a recepty na přípravu jídel při onemocnění žaludku a dvanáctníku. Základní informace o projevech nemoci žaludku a preventivních opatřeních. Přehled potravin, které dráždí žaludeční sliznici, doporučený způsob přípravy jídel. Následují předpisy pro dvě osoby na přípravu pol...

Celý popis

Hlavní autor: Havlová, Vladimíra
Další autoři: Wohl, Petr, 1970-
Médium: Elektronická kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Vyšehrad, 2019
Vydání: Vydání třetí
Edice: Vaříme s dietní sestrou
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Zásady dietního stravování a recepty na přípravu jídel při onemocnění žaludku a dvanáctníku. Základní informace o projevech nemoci žaludku a preventivních opatřeních. Přehled potravin, které dráždí žaludeční sliznici, doporučený způsob přípravy jídel. Následují předpisy pro dvě osoby na přípravu polévek, pokrmů z hovězího, vepřového, drůbežího masa, ryb, těstovin a rýže, zeleniny, příloh, salátů, sladkých jídel, moučníků, dezertů, pomazánek a nápojů. U každého receptu je uvedena energetická hodnota jedné porce v kcal i kJ, obsah tuku, bílkovin a sacharidů.
Fyzický popis: 104 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN: 9788076010949