Jídlo s.r.o. /
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovka...
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Prakul
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Už vím proč?
|
Témata: | |
Konspekt: | 664 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy |
---|---|
Popis jednotky: |
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut Terminologické slovníky |
Fyzický popis: |
192 stran : barevné ilustrace, 1 portrét, faksimile ; 31 cm |
ISBN: |
978-80-87737-20-0 |