Jídlo s.r.o. /
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovka...
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Prakul
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Už vím proč?
|
Témata: | |
Konspekt: | 664 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!