

Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?
Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme /
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru. V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla,...
Hlavní autor: | Ferrarová, Eva, 1953- |
---|---|
Médium: | Elektronická kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Edika,
2021
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru. V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici. Nakladatelská anotace. |
---|---|
Fyzický popis: |
238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
ISBN: |
9788026616290 |