

Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?
Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme /
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru. V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla,...
Hlavní autor: | Ferrarová, Eva, 1953- |
---|---|
Médium: | Elektronická kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Edika,
2021
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02967nam a2200625 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 269332 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20240628161232.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 210604s2021 xr abh e 000 0 cze | ||
015 | |a cnb003326769 | ||
020 | |a 9788026616290 |q (vázáno) : |c Kč 399,00 | ||
035 | |a (OCoLC)1263280118 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |d ABA001 |e rda | ||
072 | 7 | |a 39 |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie |2 Konspekt | |
080 | |a 39:641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 613.2 |2 MRF | ||
080 | |a 304 |2 MRF | ||
080 | |a 392.81 |2 MRF | ||
080 | |a 316.72/.75 |2 MRF | ||
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 502.131.1 |2 MRF | ||
080 | |a (048.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Ferrarová, Eva, |d 1953- |7 xx0016854 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Jídlo pro radost : |b proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / |c Eva Ferrarová |
250 | |a 1. vydání | ||
264 | 1 | |a V Brně : |b Edika, |c 2021 | |
300 | |a 238 stran : |b barevné ilustrace, mapy, faksimile ; |c 24 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy | ||
520 | 2 | |a Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru. |b V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici. Nakladatelská anotace. | |
650 | 0 | 7 | |a antropologie jídla |7 ph1121864 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stravování |7 ph182426 |x sociální aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stravovací zvyky |7 ph931806 |x kulturní aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a gastronomie |7 ph120473 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a udržitelný rozvoj |7 ph126768 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food anthropology |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a catering |x social aspects |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food habits |x cultural aspects |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a gastronomy |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a foodstuffs |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a sustainable development |2 eczenas |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
655 | 9 | |a monographs |2 eczenas | |
900 | |a ABA001 |b 19 | ||
928 | 9 | |a Albatros Media - Edika | |
044 | |a xr | ||
910 | |a RBIT002 | ||
998 | |d 325899 |a https://core.palmknihy.cz/api/books/325899/cover?sbnl4u |b https://core.palmknihy.cz/api/books/325899/cover/400?sbnl4u |c https://core.palmknihy.cz/api/books/325899/cover/50?sbnl4u |e 2031-12-31 |g 240 |i 9788026616290 |k https://core.palmknihy.cz/api/books/325899/preview.pdf |l |q 49 |r 1 |s https://www.palmknihy.cz/kniha/325899 |t ebook |y 2021 |z 0 | ||
999 | |d 269330 |