Cover not available
Hodnocení knihy Náhled e-knihy:

PDF
Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?

Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme /

Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru. V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla,...

Celý popis

Hlavní autor: Ferrarová, Eva, 1953-
Médium: Elektronická kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : Edika, 2021
Vydání: 1. vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02967nam a2200625 i 4500
001 269332
003 CZ PrSKC
005 20240628161232.0
007 ta
008 210604s2021 xr abh e 000 0 cze
015 |a cnb003326769 
020 |a 9788026616290  |q (vázáno) :  |c Kč 399,00 
035 |a (OCoLC)1263280118 
040 |a BOA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
072 7 |a 39  |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie  |2 Konspekt 
080 |a 39:641/642  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 304  |2 MRF 
080 |a 392.81  |2 MRF 
080 |a 316.72/.75  |2 MRF 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 502.131.1  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Ferrarová, Eva,  |d 1953-  |7 xx0016854  |4 aut 
245 1 0 |a Jídlo pro radost :  |b proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme /  |c Eva Ferrarová 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a V Brně :  |b Edika,  |c 2021 
300 |a 238 stran :  |b barevné ilustrace, mapy, faksimile ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
520 2 |a Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru.  |b V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici. Nakladatelská anotace. 
650 0 7 |a antropologie jídla  |7 ph1121864  |2 czenas 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |x sociální aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a stravovací zvyky  |7 ph931806  |x kulturní aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a udržitelný rozvoj  |7 ph126768  |2 czenas 
650 0 9 |a food anthropology  |2 eczenas 
650 0 9 |a catering  |x social aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a food habits  |x cultural aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a gastronomy  |2 eczenas 
650 0 9 |a foodstuffs  |2 eczenas 
650 0 9 |a sustainable development  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
900 |a ABA001  |b 19 
928 9 |a Albatros Media - Edika 
044 |a xr 
910 |a RBIT002 
998 |d 325899  |a https://core.palmknihy.cz/api/books/325899/cover?sbnl4u  |b https://core.palmknihy.cz/api/books/325899/cover/400?sbnl4u  |c https://core.palmknihy.cz/api/books/325899/cover/50?sbnl4u  |e 2031-12-31  |g 240  |i 9788026616290  |k https://core.palmknihy.cz/api/books/325899/preview.pdf  |l   |q 49  |r 1  |s https://www.palmknihy.cz/kniha/325899  |t ebook  |y 2021  |z 0 
999 |d 269330