Cover not available
Hodnocení knihy Náhled e-knihy:

PDF
Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?

Staročeské umění kuchařské /

Jedná se o starší fázi staročeské kuchyně. Předpisy pocházejí z doby před příchodem brambor, které výrazně ovlivnily českou kuchyni. Kromě brambor postrádá i další zemědělské plodiny, které se do Evropy dostaly v důsledku portugalských a španělských objevů. Vařilo se zejména z místních zdrojů, z obi...

Celý popis

Hlavní autor: Zíbrt, Čeněk, 1864-1932
Další autoři: Faktor, Viktor, 1944-2017, Hrubý, Michal
Médium: Elektronická kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Dauphin, 2012
Edice: Sporáček
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!