

Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit online?
Staročeské umění kuchařské /
Jedná se o starší fázi staročeské kuchyně. Předpisy pocházejí z doby před příchodem brambor, které výrazně ovlivnily českou kuchyni. Kromě brambor postrádá i další zemědělské plodiny, které se do Evropy dostaly v důsledku portugalských a španělských objevů. Vařilo se zejména z místních zdrojů, z obi...
Hlavní autor: | Zíbrt, Čeněk, 1864-1932 |
---|---|
Další autoři: | Faktor, Viktor, 1944-2017, Hrubý, Michal |
Médium: | Elektronická kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Dauphin,
2012
|
Edice: |
Sporáček
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!